Over ons

Ons nieuwe airpark is een groot avontuur. Een enorm luchtkussen met glijbanen, hindernissen, obstakels en spannende parcours voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Het springkussen is fantastisch groot, afwisselend en binnen dus ook ideaal bij slecht weer. Als ouder of begeleider kun je gratis naar binnen en genieten van een kop koffie of een heerlijk broodje vanuit ons horeca gedeelte. Daarnaast is dit air park dé locatie voor een te gek kinderfeestje of schoolreisje. Kortom; een heerlijk indoor dagje uit met de kinderen!  

Het air park is gevestigd in het pand van Monkey Town Den Haag. We bieden ook diverse combinatie mogelijkheden aan.  

KinderfeestjesDit air park is de perfecte locatie voor een kinderfeestje. Van ieder verjaardagsfeest wordt een echt superfeest gemaakt met alles wat daarbij hoort: patat, limonade, ijsjes, snacks, snoep en zelfs een cadeautje voor de jarige! Terwijl de kinderen spelen, kunnen de volwassenen lekker relaxen onder het genot van een echte gemalen koffie, vers belegde broodjes of iets anders uit het uitgebreide assortiment. Wij bieden verschillende kinderfeestjes aan, ook in combinatie met spelen in Monkey Town.SchoolreisjeOok is dit de ideale plek voor een schoolreisje. De kinderen vermaken zich opperbest en de volwassen begeleiding kan alles goed in de gaten houden. Scholen kunnen buiten de vakanties op alle door de weekse dagen bij ons terecht. Er worden verschillende schoolreisjes aangeboden, ook in combinatie met spelen in Monkey Town. Om het schoolreisje door te kunnen laten gaan, moeten er minimaal 25 kinderen meegaan. Naast schoolreisjes is ons air park ook uitermate geschikt voor buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven. 

BereikbaarheidWij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het indoor springkussenpark ligt bij Voorburg tussen de A12 en A4. Op het parkeerterrein van Monkey Town kun je gratis je auto kwijt. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je het beste met de trein naar Station Voorburg. Vanaf het treinstation loop je via het oude centrum van Voorburg in een kwartiertje naar Monkey Town Den Haag. Of je neemt bus 23 en stapt uit bij halte Laan van Heldenburg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen.  

Deze website is op dit moment niet actief, je wordt binnen 5 seconden doorverwezen om tickets te kunnen boeken!

Word je niet doorverwezen klik dan hier